DISCLAIMER

Deze website is eigendom van Olaf Zwijnenburg.

De informatie op deze site bevat uitsluitend algemene informatie en is geen advies. De informatie is afkomstig van bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht.

NEDERLANDS RECHT

Op deze website en disclaimer is Nederlands recht van toepassing. De informatie op deze site is bedoeld voor mensen die in Nederland wonen en voor bedrijven die in Nederland gevestigd zijn. Bij een woonplaats of vestigingsplaats in het buitenland kunnen andere regels gelden.

WERKING WEBSITE

We kunnen niet garanderen dat deze website foutloos en ononderbroken functioneert. Wel doen wij daarvoor ons uiterste best. Als de site tijdelijk niet bereikbaar is, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid als u daardoor schade lijdt.

BEREKENINGEN OP DE WEBSITE

Bij eventuele berekeningen op deze site zijn we uitgegaan van een aantal algemene uitgangspunten waarvan niet vaststaat of die op uw persoonlijke situatie van toepassing zijn. Alle berekeningen zijn derhalve uitsluitend indicatief en kunnen wijzigen.

INFORMATIE OP SITES WAAR NAAR GELINKT WORDT

Op deze website wordt soms gelinkt naar externe sites. De informatie op deze externe sites is door ons niet gecontroleerd op juistheid. Wij zijn niet verantwoordelijk voor die informatie.

GEBRUIK VAN INFORMATIE

Alle informatie op deze website (waaronder de vormgeving, huisstijl en logo's) is eigendom van Olaf Zwijnenburg. Voor beelden is gebruikgemaakt van originele publicaties op Rabobank.nl en Retailtrends.nl.

U mag de informatie op onze website voor privédoelen gebruiken, onder voorwaarde dat u vermeldt dat u de informatie heeft gevonden op de website van Owolar Consultancy en dat u de informatie ongewijzigd laat.

Als u de informatie op deze site wilt gebruiken voor commerciële doeleinden, moet u daarvoor eerst toestemming aan ons vragen.

OVER DE DISCLAIMER

Olaf Zwijnenburg behoudt zich het recht voor deze disclaimer aan te passen. De meest actuele disclaimer vindt u altijd op deze website.

E-MAIL DISCLAIMER

De informatie die is opgenomen in e-mails van Olaf Zwijnenburg kan vertrouwelijk zijn en is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Als u onterecht een bericht ontvangt, vragen wij u om de inhoud niet te gebruiken en de afzender direct te informeren door het bericht te retourneren.

Zin om te sparren met een ervaren en ondernemende OmniChannel Retailer die als directeur verantwoordelijk en betrokken is geweest bij grote transities van internationale retailers en merken? Ik begrijp de uitdagingen, spreek de taal van de retailer en geef klanten en Rabobank richting in de uitdagende retail- en groothandelssector over hoe om te gaan met de fundamentele veranderingen in consumentengedrag, demografie, concurrentie en technologie.

Huidige / recente opdrachten binnen Retail, Wholesale en FMCG: Voorzitter Franchiseraad | Voorzitter Raad van Advies | Dagvoorzitter | Lid Raad van Advies | Strategisch adviseur | Personal coach voor DGA's | Public Speaker

Ik ben bereikbaar via deze contactgevens of dit contactformulier. Mijn profiel staat uiteraard op LinkedIn.

Missie: 

Olaf Wil Ondernemers Langdurig Activeren om te Renderen.

Visie:

Fysieke winkels moeten excelleren in de executie en slim digitaliseren.