Een fantastische website binnen enkele minuten

Een fantastische website binnen enkele minuten. Ook zonder kennis van codering of ervaring!

Probeer Pagewize nu 14 dagen gratis! Start hier via www.Pagewize.com

Slimme ondernemers verbergen niks maar zijn juist heel open en laten veel van zichzelf zien. Wat vind jij belangrijk? Waar sta jij voor? Het zijn dit soort vragen die je makkelijk kunt beantwoorden door je bedrijf en jezelf te presenteren aan de hele wereld. Een goede website is daarbij de minimale eerste stap.

In een wereld waar elke klantreis begint met een mobiele telefoon is het cruciaal dat ondernemers online en mobiel vind- en zichtbaar zijn.

Meer weten? Lees hier alles!

Gratis Pagewize proefperiode van 14 dagen!

Ondernemen = Vernieuwen. En wij juichen dat toe! Want wie vernieuwt, blijft groeien. Veel ondernemers moeten een negatieve spiraal ombuigen en kunnen groeien in omzet, marge en winst door online beter vind- en zichtbaar te worden vanuit een mobielvriendelijke website!  

De toekomst ligt daar waar online en offline commercie naadloos op elkaar aansluiten en waar de klant volledig centraal staat. Je digitale strategie kan zich ontwikkelen van informeren naar interactie naar verkopen naar verbinden.  Een goede website is voor iedereen die interactie heeft met consumenten de minimale eerste stap.

Ondernemers kunnen zich met veel gemak aan de hele wereld presenteren met relevante, up-to-date informatie vanuit een website die volledig responsive (direct gereed voor laptop, tablet en mobiel), SEO-geoptimaliseerd en 100% veilig is.

 

 

Alles wat je nodig hebt en niets dat je toch niet gebruikt.

 

 Maak nu gebruik van dit aanbod:

 • een fantastische website
 • geoptimaliseerd voor mobiel en geweldig op elk apparaat
 • zonder software installatie
 • maximale veiligheid en beschikbaarheid
 • gratis onbeperkt pagina’s en opslag
 • gratis website analytics
 • gratis domeinnaam (na de proefperiode) en hosting
 • gratis proefperiode van 14 dagen
 • beginnen en stoppen wanneer je wilt
 • meerdere gebruikers - voeg tot 5 medewerkers toe
 • na de proefperiode slechts €12 per maand jaarlijks of €15 maand tot maand (exclusief btw)
 • geen creditcard nodig

 

Probeer Pagewize nu 14 dagen gratis! Start hier via www.Pagewize.com

 

Geen software installaties

Pagewize is een volledig beheerde webservice. Pagewize werkt rechtstreeks in de door jou gekozen browser en er zijn geen plug-ins of applicaties om te installeren.

 

Geen gedoe met opzeggen

Het annuleren van een Pagewize-abonnement is makkelijk en ze stellen verder geen vragen!

 

Begin gewoon! Waarom niet? 
Gratis proef, geen software installatie, geen gedoe met opzeggen...

Hulp nodig? We helpen ondernemers graag! Het enige dat we nodig hebben zijn teksten, beeld en je gegevens...

Pagewize heeft echt alles dat nodig is om heel simpel websites te bouwen. Ook zonder kennis van codering of ervaring. Als je echter graag geholpen wordt kan dat ook.

We schrijven je in via Pagewize en zetten voor €249 exclusief BTW en binnen een dag je nieuwe website die volledig responsive (direct gereed voor laptop, tablet en mobiel), SEO-geoptimaliseerd en 100% veilig is, snel en simpel online op het world wide web zodat jij jezelf en je bedrijf aan de hele wereld kunt presenteren met relevante, up-to-date informatie.  

Vervolgens kan je zelf, voor slechts €12 per maand (exclusief btw), ook zonder kennis van codering of ervaring, heel makkelijk teksten, beelden, pagina's, de navigatie of zelfs de complete look en feel van je website wijzigen.   

Wat moet je aanleveren als je liever niets zelf doet? Check hier!

Zin om te sparren met een ervaren en ondernemende OmniChannel Executive die als directeur verantwoordelijk en betrokken is geweest bij grote transities van internationale retailers en merken? Ik begrijp de uitdagingen, spreek de taal van de ondernemer en geef klanten zowel binnen als buiten Rabobank richting in de uitdagende retail- en groothandelssector over hoe om te gaan met de fundamentele veranderingen in consumentengedrag, demografie, concurrentie en technologie.

Ik ben bereikbaar via deze contactgevens of dit contactformulier. Mijn profiel staat uiteraard op LinkedIn.

Missie: 

Olaf Wil Ondernemers Langdurig Activeren om te Renderen.

Visie:

Fysieke winkels moeten excelleren in de executie en slim digitaliseren.