Pagewize

Welkom bij Pagewize! 

De toekomst van retail is een mix van online en offline sales. In een wereld waar elke klantreis begint met een mobiele telefoon is het cruciaal dat je als ondernemer online en mobiel vind- en zichtbaar bent. Rabobank en Pagewize helpen je graag om te digitaliseren en zo met je bedrijf te groeien, meer omzet te halen en op te kunnen schalen. Inclusief betaaloplossing om klanten soepel en veilig te laten afrekenen.

Van winkel naar webshop in 5 minuten

Als ondernemer wil je je volledig kunnen richten op marketing en sales en ook snel online van start, zonder technische kennis of hoge kosten. Maak nu een fantastische website of webshop binnen enkele minuten. Zonder kennis van codering of ervaring. Het bouwen van pagina’s is net zo simpel als het stapelen van blokken. Dat kan iedereen toch? Toevoegen, verwijderen of verplaatsen van blokken tekst, foto’s, kaarten of video’s terwijl de lay-out altijd optimaal blijft. Jij vult je website of webshop met inhoud, Pagewize doet de rest.

 • Stap 1: Meld je aan bij Pagewize, registreer jezelf en activeer je e-mailadres.
 • Stap 2: Kies een thema en activeer je website.
 • Stap 3: Importeer een complete demo webshop.
 • Stap 4: Koppel de Rabobank Omnikassa en start je online verkopen!

Laat je klanten vandaag nog online shoppen en afrekenen

Start nu samen met Pagewize met het maken van de ideale website of webshop. Door de samenwerking tussen Pagewize en Rabobank werken onze producten goed samen.

 • Makkelijk in beheer: Je website of webshop is extreem makkelijk in gebruik en altijd up-to-date.
 • Altijd optimaal: Je website of webshop werkt op alle mogelijke schermen, is goed vindbaar voor Google en 100% veilig en betrouwbaar.
 • Mét Rabo OnlineKassa: Je klanten betalen snel, veilig en eenvoudig via Rabo Omnikassa en het geld staat altijd de volgende dag op je rekening.
 • Professioneel: Al je klant- en transactiegegevens worden real-time bijgewerkt, kassabonnen verstuur je geautomatiseerd en verzendopties en voorraadbeheer zijn gekoppeld. Inclusief domeinnaam, hosting, SSL-beveiliging, onderhoud en support.

Over Rabobank

Bij Rabobank geloven we in de kracht van samenwerking. Vanuit onze coöperatieve mentaliteit zoeken we naar oplossingen waarvan iedereen beter wordt. Zodat ondernemers duurzaam kunnen groeien. Wij geloven in de noodzaak om innovatie en digitalisering binnen het Nederlandse MKB aan te jagen en kunnen daarmee invulling geven onze maatschappelijke rol als coöperatieve bank.

Ondernemen = Vernieuwen. En wij juichen dat toe! Want wie vernieuwt, blijft duurzaam groeien. Veel ondernemers moeten een negatieve spiraal ombuigen en kunnen groeien in omzet, marge en winst door te innoveren: met kleine stapjes je dagelijkse bedrijfsvoering soepeler, efficiënter en beter maken.

Bekijk hier hoe je snel een eigen website start

Bekijk hier hoe je snel een eigen webshop start

Voorstel tekstaanpassing op homepage

'Less' is zeker 'more'!

Iedereen houdt van keuzes maar te veel keuze zorgen voor verwarring. Met Pagewize heb je minder, maar slimmere tools die ervoor zorgen dat je de website of shop krijgt die je wilt. Zonder kopzorgen. De flexibele designs zijn uitgebreid getest door het ‘less-is-definitely-more’ designteam. Dit zorgt altijd voor fantastische resultaten. Wat de inhoud ook is.

Maak gebruik van de kennis van slimme ontwerpers en ontwikkelaars. Kies uit fantastische designs en vul je website. Binnen enkele muisklikken ben je klaar en het resultaat is adembenemend. Zo hou jij kostbare tijd over voor het runnen van jouw eigen bedrijf. En zo hoort dat. 'Less' is zeker 'more' met Pagewize.

Jouw website moet werken voor jouw bedrijf. Niet andersom!

Voorstel tekstaanpassingen op homepage

Laat je klanten vandaag nog online shoppen en afrekenen en probeer Pagewize nu 14 dagen gratis

Start nu met het maken van de ideale website of webshop met een van onze superscherp geprijsde pakketten. Of je ervaren bent of niet, met Pagewize ben jij vandaag nog online.

Een website voor €12 p/m

Je eigen mobielvriendelijke website online binnen een paar minuten. Jij zorgt voor de content en Pagewize zorgt voor de vormgeving vanuit ontwerpen die je bedrijf laten opvallen. Zo bouw je in één keer een geweldige website.

Kies een thema, kleurenpalette en voeg content toe. Wij regelen de rest.

Gemakkelijk bij te werken via je computer, laptop of telefoon. Ook onderweg!

 • Supersimpel in gebruik en gratis 14 dagen proberen 
 • Alle belangrijke websitepagina's en instellingen met één druk op de knop live 
 • Ingebouwde tools om je SEO te verbeteren en traffic aan te jagen
 • Koppel je website aan social media kanalen zoals Facebook en Instagram
 • Inclusief domeinnaam, hosting, SSL-beveiliging, onderhoud en support
 • Opzeggen zonder gedoe 

Een webshop voor €32 p/m

Je producten ook online verkopen zonder tijd te verliezen terwijl je klanten real-time kunnen zien wat je op voorraad hebt. Start vandaag nog met het verkopen van je producten met Pagewize. Met keuze uit 10 hoofdthema’s, meer dan 50 professionele thema's en ongelimiteerd producten toevoegen, kan iedereen een mooie webshop maken.

Met Pagewize Webshop voer je je producten in, koppel je je betaalmethodes en kan je direct beginnen met het verkopen van jouw producten. Alle klant- en transactiedata wordt real-time verwerkt vanuit één platform.

Makkelijker kunnen we het niet maken!

 • Direct beginnen met online verkopen en gratis 14 dagen proberen 
 • Een persoonlijk dashboard waarop je je verkopen en omzet kunt zien
 • Je klanten betalen snel, veilig en eenvoudig via Rabo OnlineKassa.
 • Stuur kassabonnen direct naar het e-mailadres van de klant
 • Inclusief domeinnaam, hosting, SSL-beveiliging, onderhoud en support
 • Opzeggen zonder gedoe

Een webshop + Point of Sale voor €42 p/m

Je producten online én via een Point of Sale in de winkel verkopen. Het beste van beide werelden. Een eigen webshop met kassa voor in je winkel was nog nooit zo makkelijk.

Je kassa is een belangrijk onderdeel van je winkel. Op de werkvloer of in het veld, de kassa van Pagewize heb je altijd bij de hand. Gemaakt voor Tablet én Mobiel, de ideale kassa voor in je broekzak. Het alles in één POS systeem inclusief betalingen, track & trace mogelijkheden en discounts kan zelfs gebruikt worden door meerdere collega's. 

Met het Pagewize POS kassa systeem kun je ook in je fysieke winkel producten verkopen, voorraad beheren, prijzen aanpassen, kortingen geven, klanten aanmaken en je omzet verhogen.

 • Alle producten van je fysieke locaties en je webshop gesynchroniseerd
 • Je voorraden en klantgegevens real-time bijgewerkt
 • PIN én cashbetalingen in je winkel
 • Inclusief domeinnaam, hosting, SSL-beveiliging, onderhoud en support
 • Opzeggen zonder gedoe

Na 14 dagen gratis testen kun je gemakkelijk upgraden naar Pagewize Website of Pagewize Webshop en krijg je een gratis domeinnaam bij een jaarlijkse betaling