Rabobank Retail updates

Rabobank Retail Update: alle trends in de detailhandel

De retailsector is continu in beweging door veranderingen in consumentengedrag, concurrentie en technologie. De retailsector moet hier actief op inspelen door te werken aan een onderscheidende en relevante formule. Ontwikkelen en innoveren is de enige manier voor retailers om de interesse van de klant vast te houden.

Met de Rabobank Retail Update blijf je elke maand op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen in de sector. 

Januari 2021

December 2020

November 2020

Oktober 2020

September 2020

Augustus 2020

Juli 2020

Juni 2020 

Mei 2020

April 2020

Maart 2020

Februari 2020

Januari 2020

Zin om te sparren met een ervaren en ondernemende OmniChannel Executive die als directeur verantwoordelijk en betrokken is geweest bij grote transities van internationale retailers en merken? Ik begrijp de uitdagingen, spreek de taal van de ondernemer en geef klanten zowel binnen als buiten Rabobank richting in de uitdagende retail- en groothandelssector over hoe om te gaan met de fundamentele veranderingen in consumentengedrag, demografie, concurrentie en technologie.

Huidige / recente opdrachten binnen Retail, Wholesale en FMCG: Voorzitter Franchiseraad | Voorzitter Raad van Advies | Dagvoorzitter | Lid Raad van Advies | Strategisch adviseur | Personal coach voor DGA's | Public Speaker

Ik ben bereikbaar via deze contactgevens of dit contactformulier. Mijn profiel staat uiteraard op LinkedIn

Missie: 

Olaf Wil Ondernemers Langdurig Activeren om te Renderen.

Visie:

Fysieke winkels moeten excelleren in de executie en slim digitaliseren.