Rabobank Retail updates

Rabobank Retail Update: alle trends in de detailhandel

De retailsector is continu in beweging door veranderingen in consumentengedrag, concurrentie en technologie. De retailsector moet hier actief op inspelen door te werken aan een onderscheidende en relevante formule. Ontwikkelen en innoveren is de enige manier voor retailers om de interesse van de klant vast te houden.

Met de Rabobank Retail Update die maandelijks gepubliceerd wordt via mijn LinkedIN pagina blijf je elke maand op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen in de sector.

Zin om te sparren met een ervaren en ondernemende omnichannel expert die als directeur verantwoordelijk en betrokken is geweest bij grote transities van internationale retailers en merken?

Ik begrijp de uitdagingen, spreek de taal van de ondernemer en geef klanten zowel binnen als buiten Rabobank richting in de uitdagende retail- en groothandelssector over hoe om te gaan met de fundamentele veranderingen in consumentengedrag, demografie, concurrentie en technologie. 

Voor ondernemers moeten digitalisering en duurzaamheid prioriteit krijgen om aan verwachtingen van consumenten en overige stakeholders te blijven voldoen. 

Huidige / recente opdrachten binnen Retail, Wholesale en FMCG: Voorzitter Franchiseraad | Voorzitter Raad van Advies | Dagvoorzitter | Lid Raad van Advies | Strategisch adviseur | Personal coach voor DGA's | Public Speaker

Ik ben bereikbaar via deze contactgevens of dit contactformulier. Mijn profiel staat uiteraard op LinkedIn.

Missie: 

Olaf Wil Ondernemers Langdurig Activeren om te Renderen.

Visie:

Retailers moeten excelleren in de executie, slim digitaliseren en verduurzamen.